Uitgaan

Lezing Tiny House bij bibliotheek

Adverentie
(foto: Suzanne Hanekamp).

KopGroep Bibliotheken geeft 30 september een lezing over de verhuizing van een ‘gewoon huis’ naar een Tiny House in School7.

Marina van der Wal en haar echtgenoot Gideon laten hun gezinswoning in Castricum achter voor een Tiny House in Den Helder. Ruim 120 vierkante meter moet teruggebracht worden tot 32 vierkante meter. Dan moeten er keuzes worden gemaakt. Van een ‘gewoon’ huis naar een Tiny House. Dat betekent afscheid nemen van een huis vol spullen. Geeft het afscheid nemen van spullen nu echt de vrijheid die al die minimalisten op YouTube beloven?

Keuzes
Zo zijn er veel meer spullen, dierbare met mooie herinneringen en minder dierbare, de revue gepasseerd. Van der Wal heeft ontdekt dat het niet de spullen zijn waar afscheid van genomen wordt, maar dat het vooral de emoties zijn die eraan gekoppeld worden.

De lezing begint om 19.30 uur in School 7, Keizersgracht 94 in Den Helder. De toegang is gratis. Vooraf aanmelden kan via www.kopgroepbibliotheken.nl of aan de balies van de bibliotheken.

 

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button