Hollands Kroon

Samen bewegen op Wereld Alzheimer Dag

Adverentie

Dit jaar is het thema van Wereld Alzheimer Dag: ‘samen bewegen’. Op zaterdag 28 september om 10.30 uur is iedereen welkom in Wijkcentrum Kroonwaard in Middenmeer om samen te kijken, luisteren en vooral te bewegen.

Kroonwaard is een prachtige locatie, centraal gelegen, met voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving. Bezoekers worden ontvangen met met koffie, thee, frisdrank en een zoete lekkernij. Na een welkomstwoord van wethouder Mary van Gent verzorgt een bewegingsgoog een korte inleiding over het belang van samen bewegen. Daarna kan er deelgenomen worden aan een korte wandeling. Bij terugkomst staat een lunch klaar en is er een informatiemarkt met heerlijke hapjes en drankjes in een prachtige omgeving.

De inloop start om 10.00 uur en duurt tot (uiterlijk) 13.00 uur. Het Wijkcentrum Kroonwaard is gehuisvest op Kroonwaard 1, 1775 BX in Middenmeer. Deelname is gratis.

Aanmelden
Aanmelden kan door een mail te sturen naar vitaliteit@hollandskroon.nl of bel via 088-3215000 (vragen naar een van de medewerkers van het Team Vitaliteit). Deze uitnodiging is voor iedereen in de gemeente Hollands Kroon die te maken heeft met dementie. Patiënten, mantelzorgers, naasten, vrijwilligers en zorgprofessionals zijn op zaterdag 28 september van harte welkom.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button