Sport

Sport in het kort

Advertentie:

De waterpolo mannen van Zeemacht zijn de competitie goed begonnen met een 8-6 zege tegen De Meeuwen.

De rugbyers uit Den Helder (RCDH) hebben in de derde klasse met 51-19 verkoren van Castricum.

De Helderse Audrey Breur heeft zich in haar categorie (V50) gekwalificeerd voor het WK cross triatlon in Hawaii. De Nieuwediepse werd winnaar van een cross triatlon in Ameland. De wedstrijd in Ameland maakte deel uit van een circuit van vijf triatlons in de Benelux.

Ook Jos ten Velden van Sportlust had een goed weekeinde. In Almere deed hij mee aan de middle distance challenge. Hij eindigde als tweede bij de mannen 65+.

Voor de badmintonners van Zeemacht is het competitieseizoen slecht gestart. In de zesde klasse werd met 5-3 verloren van Velsen.

De Helderse basketballers (Zeemacht) van Mitchel Kouwijzer wonnen de eerste competitiewedstrijd met 72-63 van de Groene Uilen. Topscoorders Zeemacht: Kramer 22, Van der Gragt 14 en Cup 14 punten.

Toon meer

Ronald Boutkan

Ronald Boutkan is werkzaam als hoofdredacteur / algemeen directeur van Regio Noordkop. Ook presenteert hij Ron & Geer, Hollands Glorie en werkt hij mee aan De Week op Zaterdag, allen radioprogramma's van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button