Tweede jaar Sportdorp Wieringermeer van start

Vanaf september kunnen 65-plussers in Wieringermeer weer volop gebruik maken van diverse beweegactiviteiten van Sportdorp Wieringermeer. De activiteiten zijn speciaal afgestemd voor ouderen die graag willen bewegen en onder de mensen willen blijven komen. Er is voor elk wat wils en de kosten variëren van gratis tot een paar euro. Aanmelden is mogelijk.

Aanmelden
Voor de beweegactiviteiten van Sportdorp Wieringermeer kunnen 65-plussers zich aanmelden door een mailtje te sturen aan Remy Kluvers van Team Sportservice Schagen. Even bellen kan natuurlijk ook: 0224-214774.

Samen in beweging is een project voor 65-plussers in de vier kernen van Wieringermeer; Slootdorp, Wieringerwerf, Kreileroord en Middenmeer. Bewegen draagt bij aan positieve effecten op het gebied van maatschappelijke problemen. Met meer voorzieningen wordt ook gezorgd voor een betere leefbaarheid. SSWW is partner van project Sportdorp Wieringermeer. Informatie over Sportdorp Wieringermeer en het overzicht van beweegaanbod is de vinden op hun website.

Mobiele versie afsluiten