Sport

Van sponsor naar sponsor; een goed begin voor Kleine Sluis

Adverentie

Het C2 handbalteam van Kleine Sluis heeft vorig seizoen niet alleen afgesloten met een kampioenschap, maar er zijn ook maar liefst twee sponsoren gevonden die de dames in nieuwe kleding hebben gestoken.

Administratiekantoor Aficom sponsort nieuwe tenues en het bloembollenbedrijf van de gebroeders Wijnker heeft de C2 meiden trainingsjacks op naam geschonken. Om voor deze gulle gevers wat terug te doen en ze te bedanken, hebben de meiden een ’terug sPONSoractie’ gehouden.

Door doelpunten te scoren of juist tegen te houden door de keeper, werd tijdens het laatste toernooi van vorig seizoen handballend € 490,- opgehaald. Dat geld is door Kleine Sluis inmiddels gedoneerd aan het KWF en de hospice in Schagen, waar Pons Vermeer, één van de sponsoren, zich sportief voor inzet door de Mont Ventoux fietsend te beklimmen.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button