Voorbereiding op raadsvergadering door fracties

Ter voorbereiding op de komende raadsvergadering in Hollands Kroon komt een aantal fracties bijeen. Tijdens deze bijeenkomsten wordt de raadsvergadering besproken en kunnen burgers zelf ook van zich laten horen.

Op maandagavond 16 september houdt de ChristenUnie om 20:00 uur haar fractievergadering. Tijdens deze fractievergadering wordt onder andere gesproken en over de huisvesting van arbeidsmigranten en seizoenarbeiders, een extra bijdrage aan Incluzio Hollands Kroon en de begroting 2020.

Deze openbare vergadering zal plaatsvinden aan de Terpstraat 38 in Wieringerwerf en iedereen is welkom. Aanmelden wordt op prijs gesteld. Dit kan via mail fractie@hollandskroon.christenunie.nl of door middel van een telefoongesprek 06 390 130 74.

LADA
LADA houdt maandag 23 september een openbare fractievergadering in Cultuurhuis De Kolk Weereweg 32,  1732LL Lutjewinkel. De aanvang is 20.00 uur. De agenda van de raadsvergadering van 26 september wordt behandeld. Iedereen is welkom. Graag aanmelden bij fractiesecretaris Peter Couwenhoven, via 06-25311671 of fractielada@gmail.com.

Klik hier voor meer fractiebijeenkomsten

Mobiele versie afsluiten