Hollands Kroon

Fotowedstrijd ‘Ode aan het Landschap’

Hollands Kroon – Hollands Kroon heeft een divers en uniek landschap. Dat willen ze vastleggen met hun inwoners door middel van een fotowedstrijd. De mooiste foto’s worden geselecteerd en op ansichtkaarten gedrukt. Daarnaast winnen de vier mooiste foto’s een prijs.

Met “Ode aan het Landschap” staat de gemeente stil bij de veelzijdigheid van Hollands Kroon. Het landschap is al eeuwen een inspiratiebron voor onder andere kunstenaars en dit laten ze zien in 2021. De gemeente staat niet alleen stil bij de schoonheid van het landschap, maar ook bij de kwetsbaarheid ervan.

Foto’s insturen
Foto’s insturen kan tot en met 15 november via fotografeer.hollandskroon.nl. De foto moet van goede kwaliteit zijn. Daarom hanteert de gemeente een ondergrens van minimaal 2 MB per foto. Samen met contactgegevens en een korte omschrijving kunnen de foto’s worden ingestuurd. Iedereen mag aan de actie meedoen. Zowel inwoners van Hollands Kroon, bezoekers van de gemeente en mensen uit de regio. Het maakt ook niet uit of het een ‘oude’ foto is, of een die speciaal voor deze wedstrijd wordt gemaakt.

Verdere informatie over de fotowedstrijd is te vinden op de website van Hollands Kroon.

Toon meer

Cathy Niesten

Mijn naam is Cathy Niesten (20) en ik ben redacteur bij Regio Noordkop. Ik ben geboren en getogen in Den Helder en bereikbaar via cathy@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button