Overige

Workshop om de weerbaarheid te vergroten

Advertentie:

Wieringerwerf – De tweede Sta Sterk workshop gaat op zaterdag 6 april van start. Deze is bedoeld voor kinderen van 8 tot 12 jaar. Dit keer staan de onderwerpen complimenten, gevoelens en gedachtenkracht centraal. Deze workshop is voor de tweede keer gepland in de Cultuurschuur.

De onderwerpen verschillen per workshop, zodat het aanbod gevarieerd blijft. De volgende datums zijn de zaterdagen 4 mei, 25 mei en 29 juni. Kijk voor meer informatie op www.cheryldegraaf.nl. Aanmelden kan via 0647743348 of een mail naar info.cheryldegraaf@gmail.com. De workshops zijn steeds van 10.00 tot 12.00 uur.

Verbeteren slaap
Veel mensen ervaren een verstoorde nachtrust. Dit kunnen vele oorzaken zijn. Tijdens de workshop beter, dieper en gezonder slapen staat het onderwerp “slapen” centraal. Hoe wordt slapen nu ervaren en en wat hoe kan dit verbeteren? Miranda en Cheryl willen de volwassenen en kinderen graag laten ervaren wat het verbeteren van de slaapkwaliteit voor positieve invloed heeft op meerdere aspecten van het leven. Last van nachtelijk zweten, huidaandoening als bijvoorbeeld psoriasis of het juist vaak koud hebben en duurt het lang voordat het warm in bed is? Deze gratis workshop staat gepland op zaterdag 13 april in de Cultuurschuur in Wieringerwerf van 13:00 tot 15:00 uur en er is gratis koffie in de pauze.

Aanmelden
Neem voor aanmelden of voor meer informatie contact op met Cheryl: 0647743348 of info.cheryldegraaf@gmail.com.

Toon meer

Uwe Smit

Uwe is als vrijwilliger actief voor de omroep. Hij is twee keer per week werkzaam als bureauredacteur ter ondersteuning van de redactie. Contact met Uwe? Mail naar uwe@regionoordkop.nl.

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wellicht ook interessant

Back to top button