112

Getuigen gezocht van mishandeling

Den Helder – Een oudere man is woensdag door 1 of meerdere personen mishandeld, met ernstig letsel ten gevolge. Dat meldt de politie van Den Helder. Het incident vond omstreeks 14.00 uur plaats in de omgeving Marsdiepsstraat / Haringvlietweg, fietspad gelegen tussen Mardiepstraat / Duinbrink ter hoogte van apotheek Zuiderhaaks).

De politie vraagt eventuele getuigen van dit incident contact op te nemen via 0900-8844, onder vermelding van procesnumner: 2020198739. “Ook wanneer getuigen ter plaatse beelden hebben gemaakt en dit al aan de politie hebben getoond, willen wij graag in contact komen met deze getuigen.”

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button