Den HelderZakelijk

Bristol heropent winkel in Den Helder

Adverentie

Den Helder – Het verbouwde filiaal van Bristol, aan de Marsdiepstraat in Den Helder, opent vrijdag weer haar deuren. Het modemerk heeft het pand volledig verbouwd volgens het nieuwe Bristol-winkelconcept. Er gaan zes medewerkers aan de slag.

Het filiaal van 970 m2 sluit na de verbouwing volledig aan op het vernieuwde Bristolconcept. De winkel is slechts anderhalve week gesloten geweest en is gedurende de werkzaamheden grotendeels opengebleven. Met het verbouwen van de winkel is er gekozen voor het creëren van een overzichtelijke, gezellige en inspirerende winkelervaring. Een ruimere opstelling, lagere schoenrekken en het gebruik van paspoppen brengen de collecties tot leven. Met het oog op het milieu is er ook gekozen voor duurzame ledverlichting en besparende verwarmings- en koelingsinstallaties.

Ruim assortiment
In het nieuwe winkelconcept is meer ruimte voor de ‘shop-in-shop’ Coco Bella, een fashion corner waar men schoenen en kleding van het eigen modemerk terugvindt. Vorig jaar experimenteerde Bristol in enkele grote stadscentra met Coco Bella pop-up stores. De reacties op de inrichting en de modieuze collectie waren overweldigend positief, waardoor de formule vanaf nu te vinden zal zijn in alle nieuwe of verbouwde vestigingen. Daarnaast zijn de bekende leren schoenencollectie Excellent by Bristol en merkcollecties, waaronder Levi’s, Lee Cooper en Jack&Jones nog steeds onderdeel van het Bristol-assortiment. Bovendien heeft de winkel in Den Helder klanten vanaf nu een breder sportaanbod te bieden met merken zoals Adidas, Fila, Panther, Puma, Skechers.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button