Zakelijk

Meet gratis de duurzaamheid van de organisatie bij EPAHS

Den Helder – Organisatieadviesbureau EPAHS nodigt organisaties uit om dinsdag 20 september langs te komen en te kijken hoe duurzaam de organisatie is. Tijdens de inloop van 12.00 uur tot 16.00 uur kunnen belangstellenden bij EPAHS gratis de SDG scan invullen en krijgen ze direct het resultaat te zien.

De 17 Sustainable Development Goals (SDG) van de Verenigde Naties leggen de basis voor een betere en duurzamere wereld voor iedereen in 2030. De kern van de SDG-doelen zijn dan ook een einde maken aan extreme armoede, ongelijkheid, onrecht en klimaatverandering.

“Ondernemers die willen weten hoever zij zijn met de implementatie van deze doelen, hoe duurzaam zij zijn, kunnen bij ons terecht voor een SDG Scan. Wij bieden op deze dag de scan gratis aan, omdat wij ondernemers bewust willen maken van het belang van duurzaam ondernemen en hun verantwoordelijkheid daarbij”, aldus Nienke Lakeman, Business Unit Manager EPAHS. Het resultaat van de scan maakt zichtbaar hoe ondernemers scoren op het gebied van duurzaamheid en werkt tegelijkertijd als leidraad voor de ontwikkeling van een solide MVO-beleid.

Transitie
“Wij ondersteunen organisaties bij de transitie naar een duurzame organisatie. Wij helpen om in korte tijd, stapsgewijs, de vertaalslag te maken van het mondiale kader voor duurzame ontwikkeling naar een eigen bedrijfsstrategie.” Weten hoe goed jouw organisatie op weg is naar de invulling van de Sustainable Development Goals? Meld je dan aan voor de gratis SDG scan via info@epahs.nl of bel naar 088-5017100.

Gratis SDG scan
Datum: dinsdag 20 september
Tijd: 12.00 uur – 16.00 uur
Locatie: EPAHS, Willemsoord 29a, Den Helder

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button