Uitgaan

Ook dit jaar griezelen tijdens Helderse Halloweenmarkt

Advertentie:

Den Helder – Het duurt nog even, maar de datum voor de Halloweenmarkt in de Helderse binnenstad is bekend! Deze vindt plaats op 27 oktober, van 15:00 tot 21:00 uur.

“We hopen dat heel veel heksen, spoken en tovenaars de binnenstad komen opvrolijken”, laat de organisatie weten. “Tijdens het Trick or Treatspel kan de jeugd letters zoeken bij de winkels en moeten zij van de letters een woord maken. Van de aanwezige heksen krijgen zij iets leuks of lekkers. Voor de kinderen die het juiste woord hebben gevonden, wordt door grabbelen ook weer leuke prijzen uitgereikt.” De deelnemerskaarten kunnen worden opgehaald bij de winkels met letters en bij op de kraam tussen Intertoys en Foodstation. Daar zal ook de prijsuitreiking plaatsvinden.

De Halloweenmarkt is in een prachtige griezelsfeer en iedereen wordt gevraagd om ook in spoken-, griezels of tovenaars outfit te komen. Voor het schminken kan het publiek na 17:00 uur terecht in de winkel van Lydia de Loos aan de Spoorstraat 50. Natuurlijk ontbreken ook de vuurkorven niet om zelf Marshmallows te roosteren onder leiding van de Opperheks. Om het geheel compleet te maken is er een echte Halloween schietkraam en een kraam om een lekkere suikerspin te halen.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button