SportUitgaan

Open dag Crossfit Willemsoord in nieuwe locatie

Adverentie

Den Helder – Een open dag om de nieuwe locatie te vieren en aan het publiek bekend te maken werd zaterdag goed bezocht. Arnoud en Suzanne lieten vol trots weten blij te zijn met deze locatie. De sporthal aan de Elzenstraat begon te krap te worden voor alle activiteiten die ze ontplooien. Nu hebben ze in plaats van één zaal meerdere zalen en dit biedt veel kansen om meer op persoonlijk niveau te werken.

Crossfit Willemsoord maakte een stevige groei door van mensen die bij hun aan de gezondheid werken. “We zijn ambitieus” aldus Suzanne. We willen ook gaan werken met “Small Groups”, kleine groepen van zo’n vier deelnemers. Die willen ze in verschillende doelgroepen gaan onderverdelen. Bijvoorbeeld voor senioren, maar ook voor mensen met specifieke lichamelijke klachten. “In deze kleine groepen kunnen we heel persoonlijk werken, niet alleen op het gebied van fit worden maar ook op het gebied van voeding en leefstijl”, aldus Suzanne.

De jarige Wobbe en Lara worden door de oma van Wobbe toegejuicht (DHfoto)

In een zaal komen we gewichtheffers Wobbe en Lara tegen. Wobbe heeft eerst twee jaar Crossfit gedaan maar toen hij een keer gewichtheffen probeerde was hij gelijk verkocht! In zijn enthousiasme nam hij ook Lara mee naar dit onderdeel en zo trainen de twee heel wat uurtjes om beter te  worden. “We zitten boven het Nederlandse gemiddelde met onze prestaties maar ons doel is zeker de top van Nederland halen!” aldus Wobbe.

Leuk detail vandaag? Wobbe viert zijn negenentwintigste verjaardag! Hoe leuk is het dat zijn oma en zijn ouders ook even komen kijken, juichend ziet oma dat zowel Wobbe als Lara de gewichten omhoog krijgen.

Crossfit Willemsoord is te vinden aan de Pastoor Koopmanweg 68 in Den Helder.

Open dag bij Crossfit Willemsoord werd goed bezocht (DHfoto)
Tijdens de demonstratielessen lekker mee doen (DHfoto)
Tijdens de demonstratielessen lekker mee doen (DHfoto)
Toon meer

DHfoto

DHFoto is een vaste redactiepartner van Regio Noordkop. Het bedrijf is gevestigd in Den Helder en bereikbaar via 06 - 52 42 12 11

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wellicht ook interessant

Back to top button