Jeugd

Open huis bij Triade

Advertentie:

Den Helder – Een gezellige creatieve dag zaterdag bij Triade, voor het open huis was iedereen uitgenodigd om het brede aanbod te zien en kennis te maken met de docenten en de gegeven cursussen. Muziek, dans, beeldende kunst, fotografie en theater, het was er allemaal en wie wil kon gelijk al meedoen.

De familie Janssen ging op de foto bij het Jeugdtheater (DHfoto)

Bij het jeugdtheater konden de kinderen gelijk aan de bak. Onder leiding van Babs Straalman kregen ze de opdracht om als de familie Janssen een familiefoto te maken. Maar hela, dat ging niet van een leien dakje. Dan had iedereen jeuk, dan weer keek iedereen boos of trok een raar gezicht. Leuk om het enthousiasme van de jeugd te zien om die gekke foto’s vorm te geven.

In de danszaal mocht van groot tot klein iedereen meedoen met de danslessen die gegeven worden door Triade. Van klassiek ballet tot Streetdance het was er allemaal. Ook verschillende instrumenten konden uitgeprobeerd worden. Bij de drumstellen in het drumlokaal was het druk, met wie weet, allemaal toekomstige drummers. De aanwezige gehoorbescherming was voor zowel de deelnemers als de toehoorders wel een aanrader.

Woordvoerder van Triade Petra Clowting is blij met de belangstelling voor het open huis en de cursisten die zich al hebben ingeschreven voor de verschillende activiteiten. Het open huis gemist? Geen probleem, opgeven voor de cursussen kan natuurlijk nog steeds.

Toon meer

DHfoto

DHFoto is een vaste redactiepartner van Regio Noordkop. Het bedrijf is gevestigd in Den Helder en bereikbaar via 06 - 52 42 12 11

Wellicht ook interessant

Back to top button