112

Agent aangereden nabij Middenmeer

Advertentie:

Een motoragent van de politie is woensdagochtend op de A7 aangereden door een boer op een tractor. Volgens de politie lijkt het erop dat er geen opzet in het spel is.

De aanrijding gebeurde rond 7.45 uur in de buurt van Middenmeer. De tractor raakte de motorrijder tijdens het nemen van een bocht. De politie is een onderzoek gestart. De agent is gewond afgevoerd naar het ziekenhuis. De verwondingen van de agent lijken mee te vallen.

Op de snelwegen in Nederland is het al de hele ochtend druk vanwege boze boeren die onderweg zijn naar Den Haag en Bilthoven voor het protest. Vanwege die drukte besloot een groep uit Texel niet meer naar Bilthoven te gaan, maar rechtstreeks naar Den Haag.

Bron: Mediapartner NH

Toon meer

Ronald Boutkan

Ronald Boutkan is werkzaam als hoofdredacteur / algemeen directeur van Regio Noordkop. Ook presenteert hij Ron & Geer, Hollands Glorie en werkt hij mee aan De Week op Zaterdag, allen radioprogramma's van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button