Sport

HSC Hermes blijft ondanks nederlaag positief

Advertentie:

Den Helder – De Dames 1 van HSC Hermes speelden op zondag 24 september in Hoofddorp tegen de Dames 2 van hockeyclub Reigers. Het duel eindigde in een grote nederlaag: 6-0. Hermes heeft het zwaar, echter; tegen de top drie is nu gespeeld.

Promotie
Het net gepromoveerde vlaggenschip van de dames van de Helderse hockeyclub heeft het tot nu toe zwaar in de 3e klasse. Nadat het team drie seizoenen achter elkaar kampioen wist te worden, is de tegenstand dit jaar een stuk sterker. De tegenstanders van zondag speelden vorig jaar nog in de 2e klasse, en bleken uiteindelijk een maatje te groot voor de Helderse hockeydames.

Scorebord
Desondanks ging de wedstrijd tot aan de rust gelijk op en wist Hermes met 1-0 halverwege de schade beperkt te houden.
In de tweede helft was het verzet gebroken en via veel strafcorners stond na 70 minuten speeltijd, ietwat geflatteerd, maar daardoor niet minder afgetekend, de 6-0 eindstand op het scorebord. Één voordeel voor Hermes: het team heeft tot nu toe dan wel 3 uit 3 verloren, maar het heeft wel al tegen de gehele top 3 in de competitie gespeeld. Aanstaande zondag volgt om 14:45 op de Linievelden in Den Helder de thuiswedstrijd tegen de dames van Spire, uit Hoogwoud.

Toon meer

Albert Bronk

Albert Bronk is sportverslaggever bij Regio Noordkop. Je treft hem bij het voetbal, het wielrennen, hockey, zwemmen, judo en op tal van andere sportieve locaties. Tips, nieuws of suggesties voor Albert? Mail naar sport@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button