Mary, Wilko en Wilmo doen mee aan Maestro 2019

Na de geweldige eerste editie, met als winnares Moon Kager, en de tweede editie met als winnaar Kees Kroon, presenteert muziekvereniging Kunstzin dit jaar weer het Maestro project. Geïnspireerd door de TV-serie die al een aantal jaar draait presenteert Kunstzin “Maestro Julianadorp”.

Tijdens dit Fun-project gaan drie bekende Dorpers de strijd met elkaar aan wie het beste het volledige orkest van Kunstzin kan dirigeren. De deelnemers voor 2019 zijn: Wilma Waard, Wilko Nijkamp en Mary Romar.

De drie deelnemers krijgen voorafgaand een aantal keer een masterclass van dirigent Aad Kloos om ze zo goed mogelijk voor te bereiden voor het echte werk. Na ook een aantal keer hun gekozen muziekstuk met de muzikanten van de vereniging te hebben geoefend komt de ultieme climax op zondag 3 november. Ze zullen tijdens de uitvoering beoordeeld worden door een vakjury, maar ook het aanwezige publiek krijgt een stem in het aanwijzen van de winnaar.

Buiten het muziekstuk wat ze zelf dirigeren is dit jaar ook weer een estafette-muziekstuk toegevoegd. De drie deelnemers moeten een bekende medley samen tot een goed einde brengen, ook dat is een aparte uitdaging. Met als concertlocatie de Ontmoetingskerk op het Loopuytpark is de uitvoering op zondag 3 november van 14.00 tot 15.15 uur. De toegang is gratis.

Mobiele versie afsluiten