Den Helder

Open dag werken en leren bij Omring

Oktober is weer “DE maand van het WERK”. Daarom organiseert Omring op 30 oktober ‘s middags een open dag op woonzorglocaties Den Koogh in Den Helder en de Hoge Hop in Hoorn voor iedereen die meer wil weten over het werken en leren bij Omring en over alle banen in de zorg.

Tijdens deze dag maken bezoekers op een leuke manier kennis met innovaties in de zorg bij Omring. Ze krijgen interactieve rondleidingen en ontmoeten collega’s van Omring. En uiteraard komen ze van alles over het werken en leren bij Omring te weten.

“Bij Omring staan cliënten op één en professionals centraal. Daarom willen we als werkgever nog beter aansluiten bij wensen en behoeften van onze collega’s door ze te ontzorgen en ruimte te bieden die recht doet aan hun vak en werkplezier biedt. Zodat ook zij voor onze Omring “community” (blijven) kiezen”, aldus Jolanda Buwalda, voorzitter Raad van Bestuur Omring.

Voor wie?
Iedereen is welkom: van middelbare scholieren, werkzoekenden, sportclubgenoten, zij-instromers, familie, buren, flexkrachten, vrijwilligers tot anderstaligen. Alle bezoekers krijgen op een leuke manier inzicht in het werken op een woonzorglocatie, de thuiszorg of het revalidatie-, advies- en behandelcentrum.

Om zoveel mogelijk mensen de kans te geven om een kijkje in de keuken van het werken bij Omring te nemen, is de open dag op 30 oktober op twee verschillende locaties. In Den Koogh aan de Drs. F. Bijlweg 4 in Den Helder en in De Hoge Hop, Roerdomp 2, Hoorn. Van 14.00 tot 17.00 uur staan de deuren voor iedereen open.

Interesse in werk? Kijk voor meer informatie op www.werkenbijomring.nl.

Toon meer

Ronald Boutkan

Bovenstaand bericht is geplaatst door Ronald Boutkan, algemeen directeur van Regio Noordkop. Ronald woont in Julianadorp en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button