112

Overleden vrouw in huis Winkel omgekomen door misdrijf

De 40-jarige vrouw die afgelopen weekend dood werd aangetroffen in een woning aan de Narcislaan in Winkel is omgekomen door een misdrijf. De man (39) die dezelfde dag door de politie werd aangehouden wordt officieel verdacht: hij is vandaag voorgeleid voor de rechter-commissaris en zit in ‘volledige beperkingen’.

Dit houdt in dat hij geen contact mag hebben met de buitenwereld en alleen zijn advocaat bij hem mag komen.

Het Openbaar Ministerie wil niet zeggen waar de man van wordt verdacht, hoe de vrouw om het leven is gekomen of wat de man van haar is. “Het strafrechtelijk onderzoek loopt en hangende dat onderzoek kunnen we vooralsnog niets zeggen”, aldus Marleen van Fessem tegenover Regio Noordkop Mediapartner NH. “Bovendien zit verdachte in volledige beperkingen. Toedracht, verdenking, onderlinge relatie; dat zijn allemaal zaken die deel uitmaken van het onderzoek en waarvan het nu nog te vroeg is om daarover iets te kunnen melden.”

Er is dinsdagochtend sectie verricht op het lichaam van de vrouw. Aan de hand van de uitkomsten is de man officieel als verdachte aangemerkt. Hoe lang hij vast blijft zitten, is nog niet bekend. Al toen haar lichaam werd gevonden, werd door de politie gesproken over ‘verdachte omstandigheden’. De man werd gelijk aangehouden.

Toon meer

Ronald Boutkan

Bovenstaand bericht is geplaatst door Ronald Boutkan, algemeen directeur van Regio Noordkop. Ronald woont in Julianadorp en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button