Den Helder

Speelgoedmarkt in Buurthuis Centrum

De Stichting Speelgoedbank Den Helder houdt zondag 3 november van 10:00 tot 15:00 uur een speelgoedmarkt in buurthuis Centrum. Speelgoed waar veel van wordt gedoneerd wordt verkocht – met toestemming van de donateurs – zodat met de opbrengst speelgoed aangekocht kan worden waar tekort aan is.

Op de markt wordt voornamelijk baby- en peuterspeelgoed, houten speelgoed, boeken, puzzels en spellen verkocht. Kinderen kunnen zich tijdens de markt laten schminken door tante Pollewop. Het is ook mogelijk om tijdens de markt speelgoed te doneren. Alle speelgoed – behalve knuffels – is zeer welkom! De stichting heeft momenteel vooral een tekort aan meisjes- en jongensspeelgoed voor de leeftijd van 6 tot 12 jaar.

Het speelgoed gaat naar kinderen uit minima gezinnen. Gezinnen die recht hebben op de Speelgoedbank mogen een keer per maand met hun kinderen speelgoed komen uitzoeken. Zij kunnen zich aanmelden via stichting MEE & de Wering.

Toon meer

Ronald Boutkan

Bovenstaand bericht is geplaatst door Ronald Boutkan, algemeen directeur van Regio Noordkop. Ronald woont in Julianadorp en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button