Den Helder

Lokale meerwaarde Albert Heijn Schootenplaza

Den Helder – Bij Albert Heijn Schootenplaza zou donderdag het groot ‘Meerwaarde-boek’ aan wethouder Michiel Wouters worden overhandigd. Vanwege de coronamaatregelen moest hij hier helaas vanaf zien. In dit boek kunnen klanten, organisaties en maatschappelijke partners tot 15 oktober aangeven waarom zij deze supermarkt belangrijk vinden.

Wethouder Wouters: “De meerwaarde van een zelfstandig winkelier is veel meer dan alleen de producten die ze verkopen. Deze supermarkt is belangrijk voor de buurt. Ze zorgt voor binding in de wijk en is een plek om elkaar te treffen. Alleen nu even niet, maar er is altijd ruimte voor een praatje. Talloze maatschappelijke activiteiten worden gesteund door de eigenaar, Jacco Kat. Denk aan de Wijkmanifestatie “De Schooten Leeft”, de Buurtlunch en de maandelijkse Koffie pop-up. Ook worden verschillende goede doelen en sportclubs gesteund, maar altijd lokaal gebonden. Van amateurs tot profs. Een flesje water tijdens de wandelvierdaagse of sponsoring van de topbasketballers van de Den Helder SUNS.”

“De betrokkenheid van AH Schootenplaza bij het reilen en zeilen van de lokale gemeenschap gaat daarmee echt een stap verder. Dát is de meerwaarde van AH SchootenPlaza. Ook in deze lastige coronatijd tonen eigenaar en medewerkers inzet en veerkracht. Dat geldt niet alleen voor deze zaak, wij prijzen ons in Den Helder gelukkig met een groot aantal zelfstandig ondernemers. Zij geven meer waarde aan Den Helder!”

De actie “De zelfstandig winkelier heeft meerwaarde” vindt plaats bij alle winkels in Nederland die aangesloten zijn bij de brancheorganisatie Vakcentrum. Alle reacties worden in november aan politiek Den Haag aangeboden om het belang van de zelfstandig winkelier nadrukkelijk onder de aandacht te brengen.

Toon meer

Jamie Verboon

Mijn naam is Jamie Verboon (20) studente aan het Mediacollege in Amsterdam. Tijdens mijn stage bij Regio Noordkop richt ik mij vooral op redactiewerk en radio. Ik ben bereikbaar via jamie@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button