Den HelderLOS Den Helder

LOS Radio duikt de nacht in

Den Helder – Voor de tweede keer dit jaar duikt LOS radio nacht in. Diana Meijer, Richard Boerrigter en Gino Meijer verzorgen in de nacht van zaterdag 17 op zondag 18 oktober een tien uur durende live-uitzending vol muziek, nieuws en goede gesprekken.

Eind augustus vond de eerste nachtuitzending van dit jaar plaats en dat was een redelijk succes. De gehele nacht kwamen gasten langs (en die zijn ook deze keer weer welkom, met inachtneming van de coronaregels) en werden verzoekjes aangevraagd. De LOS hoopt ook dit keer weer op de nodige interactie met de luisteraars.

Wie wil kan tijdens de nacht reageren via e-mail (studiolos@regionoordkop.nl) of Whatsapp: 06-29396035. Luisteren kan via 105.6FM, regionoordkop.nl, de Regio Noordkop App en via alle digitale tv-aanbieders.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button