Den Helder

Rotary kalender “typisch Den Helder 2021” nu verkrijgbaar

Den Helder – Zoals elk jaar brengt de Rotary Club Den Helder een kalender uit met daarin opgenomen prachtige foto’s van kenmerkende plekken in Den Helder. Fotograaf Ed van Pelt heeft, geheel belangeloos, ervoor gezorgd dat de kalender er weer top uitziet, een ‘must’ voor alle Helderse huishoudens.

De netto opbrengst van de verkoop van de kalender gaat elk jaar naar een goed (Helders) doel, dit jaar is dat de KNRM (Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij), afdeling Den Helder. Iedereen heeft afgelopen zomer kunnen zien welk belangrijk werk de KNRM met haar vrijwilligers doet. De Rotary Club Den Helder wil graag bijdragen aan dit goede werk.

Mede door de hulp van een aantal Helderse bedrijven is het weer gelukt om de productiekosten van de kalenders laag te houden zodat het overgrote deel van de verkoopopbrengst ten goede komt aan de KNRM.

De kalender is vanaf nu voor € 9,95 te koop bij alle vestigingen van Bruna en Primera in Den Helder en Julianadorp, maar ook bij de Lisdodde, de VVV, AH Schooten Plaza, Meubelstoffeerderij Ron Wilms, Combi Den Helder en bij Gebouw 52 op Willemsoord.

Dat ook de gemeente Den Helder het werk van de KNRM bijzonder waardeert blijkt wel uit het feit dat Burgemeester Jeroen Nobel het eerste exemplaar van de kalender in ontvangst wilde nemen. Op de foto ontvangt hij, tegen betaling van  € 9,95, de kalender uit handen van Ineke Meijer van de Rotary Club Den Helder en fotograaf Ed van Pelt.

Toon meer

Jamie Verboon

Mijn naam is Jamie Verboon (20), ik was studente aan het Mediacollege in Amsterdam en liep enige tijd stage bij Regio Noordkop.

Wellicht ook interessant

Back to top button