Hollands KroonOverige

Ontmoetingsdiners in november

Hollands Kroon – Er werden voor het eerst in anderhalf jaar tijd weer Ontmoetingsdiners georganiseerd in Middenmeer en Wieringerwerf afgelopen 15 oktober. Wat was het geweldig voor de mensen om weer met elkaar aan tafel te gaan. De gasten hebben genoten van de heerlijke herfstmenu’s. Goed nieuws, want ook in november worden er weer Ontmoetingsdiners georganiseerd!

Het volgende diner zal plaatsvinden op 12 november in de Meerbaak in Middenmeer en daarna op 19 november in het Centrum in Wieringerwerf. De Ontmoetingsdiners zijn bedoeld voor mensen die (bijna) altijd alleen eten en voor mensen die, om wat voor reden dan ook, niet in de gelegenheid zijn om buiten de deur te eten. Het diner is van 18.00 uur tot 20.00 uur, bezoekers zijn vanaf 17.45 welkom in de zaal. De kosten bedragen €5,-. De organisatie houdt zich aan de regels van het RIVM en gaat er vanuit dat de gasten gevaccineerd zijn.

Omdat het bestuur maar 28 gasten per locatie kwijt kan, is het nodig om van tevoren aan te melden. Dit kan vanaf vrijdag 29 oktober 9.00 uur bij Marjan Lettinga: 0227581492, Trudy van Arkel: 0227823136 of bij Anneke Zuidhof: 0227577223. Iedereen die mee-eet kan uiteraard aangeven of hij of zij een dieet volgt, allergieën heeft en ook wanneer er vervoersproblemen zijn. Daar wordt dan rekening mee gehouden.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button