Den HelderSport

Tennisvereniging Julianadorp viert vijftigjarig bestaan

Den Helder – Tennisvereniging Julianadorp bestond in 2020 50 jaar. Dit jubileum heeft de vereniging vorig jaar wegens de Covid-19 pandemie helaas niet kunnen vieren. Toch wil het bestuur hier nog stil bij staan, daarom is de receptie in het kader van het vijftigjarig bestaan verplaatst naar het einde van het jubileumjaar in 2021.

Tennisvereniging Julianadorp nodigt (oud-)leden en (oud-)sponsoren uit om dit vijftigjarig jubileum van TVJ mee te vieren onder het genot van een drankje en een hapje. De receptie vindt plaats op zaterdagmiddag 20 november 2021 van 15.30 tot 18.00 uur in MFC ‘t Dorpshuis, Middelzand 3504, 1788 ES Julianadorp.

Uiteraard zijn de leden van TVJ hier ook voor uitgenodigd. Een mooie gelegenheid voor de oud-leden en leden elkaar weer te ontmoeten en herinneringen op te halen aan de gespeelde competities, het Zandlopertoernooi, de verspeelde clubkampioenschappen, de verlichting en de vele uren die op het park zijn doorgebracht.

Omdat de vereniging op 20 november grote drukte verwacht verzoeken zij iedereen voor 13 november aan te melden via jubileum@tvjulianadorp.nl.

Toon meer

Leanne van Gemeren

Mijn naam is Leanne van Gemeren (20). Ik ben werkzaam bij Regio Noordkop als Redactiemedewerker en studeer Creative Business. Ik ben bereikbaar via leanne@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button