Hollands KroonZakelijk

Jonge ondernemers maken hun droom waar en starten een lounge café

'Boogies' straks zeven dagen per week geopend

Den Oever – De droom voor Kees en Melissa komt uit, zij gaan een eigen lounge café beginnen aan de Voorstraat in Den Oever. Voordat de deur, medio volgend jaar, opent moet er heel wat verbouwd worden. Voorheen zat er een bakkerij en er moet dus veel gebeuren in het pand.

Doordeweeks werkt de 26- jarige Kees Vijzelaar als visserman op de HK 86. Zijn vriendin, de 20-jarige Melissa Gregoire, werkt bij de Seafood Bar in Amsterdam. Samen gaan zij dit avontuur aan en hopen zij volgend jaar voor de Flora en Visserijdagen open te gaan. Eerst dus nog de verbouwing en een paar flinke drukke weekenden voor de jonge ondernemers.

Het lounge café, dat de gehele dag is geopend, gaat ‘Boogies’ heten. “Het wordt hier genieten van een hapje, een drankje en een dansje”, aldus de jonge ondernemers. Er komen gezellige zitjes en op de kaart een soort tapas. Ook willen Kees en Melissa een kaart met wat speciale producten en later is het de bedoeling ook streekproducten te serveren.

Toon meer

Cor Lont

Dit bericht is geplaatst door Cor Lont. Ik ben al vele jaren op vrijwillige basis werkzaam bij de omroep. Mijn taak is het schrijven van allerlei artikelen en het maken van korte videoreportages. Ik ben bereikbaar via cor@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button