Uitgaan

Gratis workshop veilig online bankieren in de bibliotheek in Den Helder

Adverentie

Den Helder – Internetcriminelen vallen elke dag mensen lastig met bijvoorbeeld valse e-mails en marktplaatsfraude. Dat wordt alleen maar meer, want steeds vaker worden geldzaken online geregeld. Op 2 november organiseert KopGroep Bibliotheken, in samenwerking met RegioBank De Jong, in School 7 de gratis workshop Veilig online bankieren.

Aan de hand van praktijkvoorbeelden leren de deelnemers welke vormen van internetcriminaliteit er zijn en hoe zij deze kunnen herkennen, in welke situaties nooit gegevens gedeeld moeten worden en wanneer websites of e-mails juist wel vertrouwd kunnen worden.

De workshop wordt gegeven door de zelfstandig adviseurs van RegioBank De Jong. Deelnemers hoeft geen lid te zijn van de bibliotheek of te bankieren bij RegioBank De Jong. De informatie is algemeen en voor iedereen die iets wil weten over veilig online bankieren. Iedereen is van harte welkom.

Aanmelden
De workshop in School 7 wordt gegeven op donderdag 2 november en begint om 10.00 uur. Deelname is gratis, maar aanmelden is verplicht. Dit kan via de website www.kopgroepbibliotheken.nl/activiteiten of aan de balie in de bibliotheek.

Toon meer

Peter Rus

Peter Rus is sinds januari 2023 werkzaam bij Regio Noordkop als journalist. Hij is bereikbaar via peter@regionoordkop.nl en via 0625487127.

Wellicht ook interessant

Back to top button