Sport

Einde aan ongeslagen status Jorina Baars

Adverentie

De Helderse kickbokster Jorina Baars heeft haar ongeslagen status niet weten te behouden. Bij haar debuut voor ONE, tijdens het evenement Age of Dragons in Peking, verloor ze zaterdag op punten van de Duitse Christina Breuer.

In sporthal Sportlaan keken fans live mee, maar ook via Youtube was het gevecht gratis te bekijken. Voor de 31-jarige Baars was haar tegenstandster een onbekende, maar dat maakte niets uit. Ze won van de vorige 49 officiële partijen er 46 en drie keer eindigde het onbeslist. Halverwege de tweede ronde sloeg ze Breuer tegen de grond, maar de Duitse wist snel weer overeind te komen. Even later lag de tegenstandster in de touwen, maar wederom kon het gevecht snel worden hervat.

De commentatoren van het gevecht waren vooral enthousiast over de timing van Baars. Zij waren na twee ronden al overtuigd van de zege voor de Helderse en ook na de derde ronde wisten zij het zeker. Maar de beslissing van de jury duurde lang en uiteindelijk ging de arm van Breuer omhoog. Een ongekende nederlaag voor Baars dus.

Toon meer

Ronald Boutkan

Bovenstaand bericht is geplaatst door Ronald Boutkan, algemeen directeur van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button