Den Helder

Crowdfunding voor Buurthuis Centrum

Den Helder – Net als vele anderen is Buurthuis Centrum in Den helder ook gesloten vanwege Corona. Dit betekent geen inkomsten, maar het bestuur laat weten dat deze situatie hen wel de tijd gaf om de opknapbeurt van de grote zaal af te maken.

Tijdens deze verbouwing kwamen ze er achter dat de elektrische installatie in BHC een risico vormde voor gasten, vrijwilligers en het gebouw zelf. Dit moest aangepakt worden en duldde geen uitstel. Veel kon de organisatie zelf uitvoeren, maar een gedeelte moest door een professioneel bedrijf worden uitgevoerd. De kosten voor deze tegenslag waren maar liefst 8000 euro.

Dit was een dusdanige aanslag op de financiën dat het buurthuis hulp nodig heeft om het hoofd boven water te houden tot ze weer open mogen. Met dit gegeven zijn ze een crowdfunding actie begonnen. “We zouden het zeer op prijs stellen als u hier aandacht aan zou willen schenken. Elke donatie is welkom en helpt ons te overleven, zodat we ons straks weer kunnen inzetten voor de buurt, onze jeugdige bezoekers, de biljartclub, klaverjasclub en onze dart teams”, aldus de organisatie van het buurthuis.

Doneren is mogelijk via de webstie: https://buurthuis-centrum.kentaa.nl/

Toon meer

Cathy Niesten

Mijn naam is Cathy Niesten (20) en ik ben redacteur bij Regio Noordkop. Ik ben geboren en getogen in Den Helder en bereikbaar via cathy@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button