Uitgaan

Schouwburg toneel voor 40e editie Pop in de Kop

Advertentie:

Den Helder – De legendarische muziekquiz Pop in de Kop in Den Helder vindt ook weer in 2024 plaats. Sinds 2001 is deze populaire quiz een geliefd evenement onder muziekliefhebbers en sinds 2021 heeft het een nieuw thuis gevonden in schouwburg De Kampanje. Op 21 april bruist het theater van muzikale kennis en competitie tijdens deze spannende 40e editie van Pop in de Kop.

Pop in de Kop staat bekend om diverse en uitdagende vragen over muziek in de breedste zin van het woord. Van klassiekers tot hedendaagse hits, van pop tot rock, geen genre blijft onbesproken tijdens deze quiz. Deelnemende teams, bestaande uit maximaal drie personen, worden getest op hun kennis in twaalf spannende rondes. De drie beste teams zullen het tegen elkaar opnemen in een zenuwslopende finale, waar slechts één team de overwinning kan claimen.

De quiz begint om 13:00 uur, maar de zaal zal al vanaf 12:15 uur open zijn om teams de kans te geven zich voor te bereiden en in de stemming te komen voor een middag vol muzikaal plezier. Of je nu een doorgewinterde muziekkenner bent of gewoon op zoek bent naar een leuke middag uit, Pop in de Kop biedt voor ieder wat wils.

Kaarten voor Pop in de Kop zijn verkrijgbaar via de website van Schouwburg de Kampanje. Wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button