112

Flinke rookontwikkeling bij woningbrand

Advertentie:

Den Helder – De brandweer kwam dinsdag aan het begin van de middag in actie voor een woningbrand in de Cornelis Riekelstraat. Door nog onbekende oorzaak was brand ontstaan, met flinke rookontwikkeling tot gevolg.

Na de melding kwamen twee brandweerwagens ter plaatse, alsmede meerdere eenheden van de politie. Alle aanwezigen konden op tijd de woning verlaten en er is niemand gewond geraakt.

De Veiligheidsregio laat weten dat medewerkers van Stichting Salvage de bewoners zullen helpen met de afwikkeling van de schade. De bewoners zullen elders worden ondergebracht, de woning is onbewoonbaar.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button