Cultuur/Natuur

In gesprek over “De Wandelaar” in School 7

Advertentie:

Den Helder – In School 7 wordt een speciale leeskring georganiseerd onder deskundige leiding van Janny de Heer. Onderwerp van de leeskring is dit keer het boek “De Wandelaar”, geschreven door Adriaan van Dis. Dit boek wordt in november gratis uitgedeeld bij de bibliotheek in het kader van Nederland Leest.

“De Wandelaar” van Adriaan van Dis gaat over een 60-jarige Nederlandse rentenier in Parijs. Wanneer de man opeens een straathond in huis krijgt, leert hij tijdens wandelingen met het dier het andere Parijs kennen. Een stad vol daklozen, junkies, bedelaars en vooral talloze illegalen. Zijn geweten gaat opspelen en hij wil graag helpen. Tijdens de leeskring gaan de deelnemers, onder begeleiding van Janny de Heer, in gesprek gaan over het verhaal. Janny is zelf schrijfster en begeleidt diverse leeskringen.

Aanmelden
De leeskring is op donderdag 25 november en begint om 14:30 uur. Deelname is gratis, net als een kopje koffie of thee. Vooraf aanmelden op de website.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button