Den HelderUitgaan

Seniorenmiddag in Theater de Kampanje geannuleerd

Den Helder – De kersteditie van de Seniorenmiddag gaat niet door, zo is dinsdag bekendgemaakt. Deze stond gepland voor woensdag 15 december in schouwburg De Kampanje, maar kan door de aangescherpte maatregelen niet doorgaan.

Tijdens de halfjaarlijkse Seniorenmiddagen zijn de senioren doorgaans van harte welkom voor een gezellige middag, met medewerking van artiesten uit Den Helder en de wijde omgeving. Helaas heeft de organisatie moeten besluiten dat ze vanwege de aangescherpte coronamaatregelen en de kwetsbare doelgroep het niet verantwoord vinden om de voorstelling door te laten gaan.

De kaartverkoop zou vandaag (dinsdag 16 november) starten.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button