112Hollands Kroon

15.000 euro beloning voor gouden tip misdrijf Limmerschouw

Winkel – De Hoofdofficier van Justitie heeft een beloning van 15.000 euro uitgeloofd voor de tip die leidt tot de veroordeling van de dader(s) van een dodelijke inbraak in het dorp Winkel, eerder dit jaar. Op donderdagochtend 27 april werd de 68-jarige Hannie Bakker-Koeman zwaargewond in haar woning aan de Limmerschouw aangetroffen. Het slachtoffer overleed in juni in het ziekenhuis aan haar verwondingen. Vermoedelijk is de vrouw zwaar mishandeld toen er in haar woning werd ingebroken.

De politie is nog altijd op zoek naar mensen met informatie die van belang kan zijn voor het onderzoek. Wie over informatie beschikt wordt verzocht contact op te nemen via 0900-8844. Anoniem uw informatie doorgeven kan via 0800-7000.

Informatie kan ook worden doorgegeven via het online tipformulier.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button