Den HelderZakelijk

“Er is meer in het leven dan werken”: restaurant Effe Anderzz in de verkoop

Advertentie:

Den Helder – Zo’n anderhalf jaar na de opening staat restaurant Effe, op Willemsoord, in de verkoop. Dat heeft alles te maken met persoonlijke omstandigheden, zo stellen eigenaren Ron en Yvette Ippen.

Ippen begon in de zomer van 2022 op Willemsoord, als opvolger van restaurant Leuk. Effe in ’t Dorp blijft gewoon bestaan, zo benadrukt Ippen. “Onze persoonlijke situatie is de afgelopen tijd enorm veranderd. In augustus is onze dochter overleden en dat zet je aan het denken, er is meer in het leven dan werk alleen. Ik werk nu zeven dagen per week met twee bedrijven en we willen daar andere keuzes in maken, we willen ook wel eens op vakantie”, aldus Ippen.

Op dit moment is er nog geen concrete belangstelling voor het bedrijf, maar het staat dan ook pas een paar dagen in de verkoop. “We zien wel hoelang het duurt, maar zolang het niet is verkocht blijven we met volledige inzet draaien”, benadrukt Ippen. ”

Op de Facebookpagina van het restaurant is de volgende verklaring te lezen:
Lieve gasten en lezers,
Vanaf januari 2022 is ons leven op zijn kop gezet en zoals velen misschien weten is onze dochter in augustus jl. overleden. We hebben daarna evengoed keihard gewerkt in onze beide bedrijven, maar zijn ook tot het besef gekomen dat er meer in het leven belangrijk is dan alleen maar hard werken. We werken nog steeds met heel veel enthousiasme maar hebben er voor gekozen ook naar ons hart te luisteren en is het leven voor ons in een ander daglicht komen te staan.
Effe anderzz staat inderdaad te koop. Zolang wij het bedrijf niet kunnen overdragen aan fijne ondernemers die met veel passie ons mooi opgebouwde bedrijf willen overnemen, gaan wij door met dezelfde enthousiasme en inzet en tot de verkoop zal er niets veranderen en blijven wij gewoon ondernemers in allebei onze bedrijven. Wij blijven gewoon van woensdag t/m zondag geopend vanaf 10 uur. Voor de goede orde eFFe in ‘t Dorp staat NIET te koop en blijft 7 dagen per week geopend.

De vraagprijs voor goodwill en inventaris is 174.500 euro en de huurprijs is 2.782,06 euro per maand. De winkeloppervlakte is 453 vierkante meter. Het restaurant wordt aangeboden via makelaar Van Alkemade.

Toon meer

Ronald Boutkan

Bovenstaand bericht is geplaatst door Ronald Boutkan, algemeen directeur van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button