Hollands Kroon

Kermis Zijdewind maakt lokale organisaties blij

Zijdewind – Met de opbrengst van de kermis in Zijdewind zijn ook dit jaar weer een aantal organisaties blij gemaakt. Stichting Horeca Zijdewind heeft negen lokale organisaties gemeld dat hun aanvraag voor een bijdrage is gehonoreerd.

Mede door het fantastische weer op alle kermisdagen is het wederom een bijzonder geslaagd evenement geworden. Tijdens Koggepop live op het Sportcentrum van V.Z.V. werd bekendgemaakt welke organisaties een bijdrage krijgen. Sportcentrum VZV had zelf ook een bijdrage gevraagd voor de aanschaf van een evenementenvloer, waardoor Koggepop live na jaren weer in het Sportcentrum gehouden kon worden.

Het kermiscomité heeft met de inzet van heel veel onmisbare vrijwilligers weer goed gedraaid, waardoor aan deze aanvragen kon worden voldaan. Door de belangeloze inzet van vele vrijwilligers blijft het mogelijk het verenigingsleven en dergelijke draaiende te houden in deze pittoreske dorpjes.

De onderstaande aanvragen zijn door de Stichting Horeca Zijdewind gehonoreerd:

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button