Jeugd

Sportieve Sinterklaas en Pieten bezoeken Turnlust

Advertentie:

Den Helder – De Draaikolk aan de Dollardlaan wordt zaterdag 26 november door de Christelijke Sport- en Activiteiten Vereniging Turnlust (CSAV Turnlust) omgetoverd tot een heuse Pietenschool. Voor de kinderen van basisscholen staan er dan veel sportieve uitdagingen opgesteld.

Voor de jeugd wordt onder meer een prachtige klimbaan opgebouwd en een hemelbed neergezet. Ook kunnen de deelnemers zich uitleven bij allerlei ludieke spellen. Tijdens dit vermaak komt Sinterklaas met zijn Pieten langs om de hem bekende kinderen aan te moedigen. Zouden de Pieten nog wat aan de kinderen kunnen leren (of andersom)?

Deze Sportieve Sinterklaas begint op zaterdag 26 november om 14:00 uur en eindigt rond 16:00 uur en is gratis. De zaal aan de Dollardlaan is open vanaf 13:30 uur, vooraf aanmelden is vereist. De middag is bestemd voor kinderen van de basisschool. Het sport- en spelelement staat deze middag centraal. Aan het eind ontvangt iedere deelnemer een speciaal diploma en wellicht heeft de Goedheiligman ook nog iets meegebracht. Uiteraard mogen ouders, opa’s en oma’s en andere begeleiders blijven kijken.

Aanmelden
Aanmelden kan met een berichtje sturen met naam en leeftijd naar sportieve-sinterklaas@outlook.com.

Toon meer

Uwe Smit

Uwe is als vrijwilliger actief voor de omroep. Hij is twee keer per week werkzaam als bureauredacteur ter ondersteuning van de redactie. Contact met Uwe? Mail naar uwe@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button