Uitgaan

Stadshal eind november toneel van Winterdromen

Advertentie:

Den Helder – De achtste editie van Winterdromen vindt plaats op zondag 27 november, wederom in de Stadshal van theater De Kampanje in Den Helder. Van 12.00 tot 17.00 uur kunnen de bezoekers struinen langs mooie kramen, genieten van muziek, een modeshow en nog veel meer.

WinterDromen bestaat net als ZomerDromen ook uit meerdere onderdelen. In de Stadshal is een wintermarkt met allerlei verschillende kramen van brocante tot prachtige sieraden van heerlijke winterthee tot kerststukken. De bezoeker kan ook terecht om originele cadeautjes te kopen voor Sinterklaas of Kerst. Dit jaar is er ook weer een foodplein. Hier staan onder andere Dunselman, Slagersatelier Duyzer, Eetwinkel Wit&Wit en Bom Dia met artikelen en ideeën voor de feestdagen. Ook voor de kinderen is er genoeg te beleven.

Danspodium
In de Kleine Zaal worden dansoptredens gegeven:
12.30 uur – Triade
13.45 uur – HOD
15.00 uur – Rik Bodylanguage / The Movemen

Tijdens WinterDromen verzorgen de medewerkers van restaurant Stoom de hapjes en drankjes. Dat wordt genieten van heerlijke erwtensoep, de warme chocomel met slagroom en apfelstrüdel, glühwein of een broodje warme beenham.

De toegang voor WinterDromen is € 3,- per persoon. Kinderen tot en met 10 jaar zijn gratis. Verkoop alleen aan de deur op 27 november.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button