Uitgaan

Zanggroep Fonte di Musica geeft optreden in Wieringerwaard

Adverentie

Wieringerwaard – Het dubbelkwartet Fonte di Musica treedt zondag 26 november op in het Witte Kerkje in Wieringerwaard. De groep bestaat uit acht ervaren zangers uit de Noordkop.

Dankzij regelmatige professionele coaching is Fonte di Musica in staat zonder dirigent te zingen, daarbij gebruik makend van de goede akoestiek in het kerkje. Dit try out-concert, genaamd ‘hart en ziel’, gaat over relaties in de breedste zin van het woord. Het omvat zowel oude kerkelijke en seculiere stukken als moderne klanken, allemaal rakend aan het thema relaties. Fonte di Musica voelt zich zeer thuis in oude muziek, maar schuwt daarbij de lichte close-harmony zeker niet.

Fonte di Musica bestaat uit sopranen Nicoline Sijpheer en Maria Snijders, alten Margret Koning en Catharina Vreugdenhil, tenoren Harrie Doodeman en Frank Doodeman en de bassen Richard den Bak en Philip Waardijk.

Aanvang
Het optreden begint om 15:00 uur en is gratis te bezoeken. Het Witte Kerkje is gevestigd aan Trambaan 1 in Wieringerwaard. Na afloop is er een schaalcollecte ten behoeve van het onderhoud van de kerk. Reserveren van tickets kan via 06-51987586 of 06-38632227.

Toon meer

Peter Rus

Peter Rus is sinds januari 2023 werkzaam bij Regio Noordkop als journalist. Hij is bereikbaar via peter@regionoordkop.nl en via 0625487127.

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wellicht ook interessant

Back to top button