Uitgaan

Feest in december bij Café Pimpandoer

Advertentie:

Café Pimpandoer in Den Helder heeft voor kerst en nieuwjaarsdag verschillende feestelijke momenten georganiseerd.

Jamsessie
Anders dan gebruikelijk gaan ze op de een na laatste zondag van de maand jammen. Zondag  22 december gaan ze onder begeleiding van de basisband muziek maken. Iedereen kan komen meespelen, maar ook langs komen voor de gezelligheid. De sessie begint op zondag 22 december vanaf 17.00uur.

Christmas Sessions
Op kerstavond is het tijd voor een feestje met de Christmas Sessions. Een avond met live muziek onder leiding van Richard Beukelaar. Aangevuld met topmuzikanten Danny van Tiggele, Jeremy Bruinen en Louis Carlebur. Voor iedereen wat wils. Van gouwe ouwe hits tot lekkere meezingers; alles is mogelijke deze avond. Aanvang om 20.00 uur en zoals altijd gratis entree.

Danny & Frank’s Nieuwjaarsdag Feestje
Knallend het jaar in op woensdag 1 januari met het duo Danny & Frank. Danny van Tiggele en Frank Kooijman zijn beide twee rasartiesten die samen de Pimpandoer weer op z’n kop gaan zetten. Het duo kan bijna alles spelen, dat wordt een avond zingen, dansen en feesten. Van feestmuziek, gouwe ouwe hits en klassieke meezingers, het duo speelt van alles. Woensdag 1 januari vanaf 16.00 uur.

Het adres van Café Pimpandoer is Willemsoord 51 A, 1781 AS  in Den Helder.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button