DefensieDen Helder

Marinedagen 2021 jaar uitgesteld

Advertentie:

Den Helder – De in juli geplande Marinedagen in Den Helder gaan niet door. Vanwege corona is het maritieme festijn verplaatst naar 2022, zo meldt Defensie. De pandemie en daaraan gekoppelde maatregelen maken het voor de zeemacht onmogelijk het evenement dit jaar te organiseren.

De Koninklijke Marine onderzoekt wel of het mogelijk is de eerste week van juli wervingsactiviteiten te organiseren in het land.

Toekomst
Vorige week werd bekend dat SAIL in 2023 weer wordt gehouden. SAIL Den Helder 2023 zal van 29 juni tot en met 2 juli 2023 in Den Helder plaatsvinden en, net als voorgaande keren, gelijktijdig met de Marinedagen en in hechte samenwerking met de Commandant Zeestrijdkrachten, georganiseerd worden.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button