Uitgaan

‘Winter in Wien’ komt naar Kampanje Den Helder

Ook dit seizoen brengt De Nationale Operette, bekend van de ‘Wien Bleibt Wien’-concerten, een serie concerten. Zaterdag 4 januari staan ze om 16.00 uur in Kampanje Den Helder.

Voor de jaarwisseling: ‘Winter in Wien – Weihnachtskonzert’, voor dat speciale, nostalgische kerstgevoel. Na de jaarwisseling: ‘Winter in Wien – Neujahrskonzert’, waarmee 2020 bruisend wordt ingeluid. Beide concerten zijn een aaneenschakeling van operettemelodieën en -aria’s, en zodoende echt een feest der herkenning.

Het orkest van De Nationale Operette, waarvoor musici zijn geselecteerd uit verschillende toporkesten, wordt enthousiast geleid door de vermaarde maestro Jeroen Weierink.

Sterren na jaren herenigd
De zang wordt vertolkt door voortreffelijke solisten die hun sporen op internationale podia ruimschoots hebben verdiend: sopraan Wilma Bierens, tenor Arnold Bezuyen en bariton Bert Simhoffer. Bijzonder is dat zij ooit samenwerkten als hoofdrolspelers bij de voormalige Hoofdstad Operette en nu, na jaren, weer met elkaar optreden.

De dansers van De Nationale Operette zorgen , met dansen van choreograaf André de Jong, in een sprookjesachtig decor voor een oogverblindend totaalplaatje.

De concertreeks start op dinsdag 17 december in Schouwburg Het Park te Hoorn en eindigt 12 januari in Spant! te Bussum.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!
Back to top button