Zeemacht

Zeemacht badmintonners onderuit tegen de Shuttle

Zeemacht 1 heeft in de thuisontmoeting tegen de Shuttle 1 een ruime nederlaag geleden.
Het team uit Wormer dat nog volop meedoet in de strijd om het kampioenschap won met 6-2 en noteerde daarmee dezelfde uitslag als in de heenwedstrijd.

Het mannendubbel van Ben van Asten en Marco de Boer begon voortvarend aan de wedstrijd en boekte een 21-14 en 21-9 overwinning. De wedstrijd werd weer gelijkgetrokken na verlies van Manon van Lienen en Ellen van den Hooff in het vrouwendubbel.

Van de vier enkelspelpartijen wist alleen Ellen van den Hooff haar wedstrijd te winnen door met 21-15 en 21-15 haar tegenstandster te verslaan. Zowel Marco de Boer als Hans Tabeling verloren hun single in twee games waarbij Marco wel erg dicht bij een 3-gamer was, getuige het 25-27 verlies in de tweede game. Ondanks een goede partij kon ook Manon van Lienen niet winnen van haar tegenstandster.

Gemengddubbelpartijen
Zoals wel vaker dit seizoen gingen ook beide gemengddubbelpartijen naar de tegenpartij toe. Eerst was er het verlies van Ellen en Hans in twee games en daarna verloren ook Manon en Ben in een 3-gamer.

Met in het nieuwe kalenderjaar nog vier wedstrijden voor de boeg staat Zeemacht in de middenmoot en is niet meer in de race voor promotie dan wel degradatie.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button