Den HelderNoord-Holland

Bibliotheken bieden afhaalservice

Advertentie:

Den Helder – Bibliotheken moeten tot en met 19 januari hun deuren sluiten, maar leden mogen wel op afspraak gereserveerde boeken komen halen. Net als tijdens de sluiting in november. KopGroep Bibliotheken start deze afhaalservice per direct weer op.

Via de catalogus op de website kunnen leden boeken reserveren. Ze worden gebeld als hun reservering klaar staat. Dan wordt een afspraak gemaakt voor het ophalen. De gereserveerde aanvragen kunnen ook door iemand anders worden afgehaald.

De bibliotheek zet de materialen alvast op de bibliotheekpas, zodat het ophalen contactloos kan plaatsvinden. KopGroep Bibliotheken volgt daarbij de richtlijnen van het RIVM. De bibliotheken zijn alleen geopend voor de afhaalservice, de overige faciliteiten zijn niet toegankelijk. De bibliotheken in scholen blijven gesloten, omdat de scholen dicht zijn.

Vragen?
Mensen met vragen kunnen contact opnemen via info@kopgroepbibliotheken.nl of van maandag tot en met vrijdag bellen met 0222 312743. Meer informatie staat op de website van kopgroepbibliotheken

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button