Noord-Holland

Chatten met de politie over het vuurwerkverbod

Advertentie:

Den Helder – Knallend het nieuwe jaar in is deze jaarwisseling niet mogelijk door het vuurwerkverbod. Dit om de ziekenhuizen die al zwaar belast zijn met de zorg voor coronapatiënten niet extra te belasten met vuurwerkslachtoffers.

Vragen over dit vuurwerkverbod, bijvoorbeeld welk vuurwerk er wél worden afgestoken? Of mag er vuurwerk bewaart worden tot volgend jaar? Wat te doen bij vuurwerkoverlast? En wat zijn de straffen op vuurwerkovertredingen?

Vragen afvuren
Vragen kunnen worden afgevuurd tijdens de speciale themachat vuurwerk op woensdag 16 december tussen 19:00 en 21:00 uur op de website www.vraaghetdepolitie.nl/chat

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button