Den HelderHollands KroonSchagen

Morele steun voor mantelzorgers

Regio Noordkop – De persconferentie van maandagavond heeft er bij veel mantelzorgers ingehakt. Natuurlijk kwam het niet geheel onverwacht, maar voor mantelzorgers die het al zwaar hebben kost het veel energie om deze lockdown te doorstaan.

Deze groep heeft vaker te maken met onzekerheden. Blijft de dagbesteding open? Wat te doen als kinderen niet meer naar speciaal onderwijs kunnen? Juist voor deze mantelzorgers heeft het Mantelzorgcentrum de komende periode extra aandacht. Medewerkers van het Mantelzorgcentrum bellen de mantelzorgers op voor een praatje en om vragen te beantwoorden. Mantelzorgers, wie behoefte hebben aan extra contactmomenten, kunnen zich opgeven via info@mantelzorgcentrum.nl. Zij kunnen ook zelf bellen naar 0224 – 74 50 59 of 072- 5627618

Het Mantelzorgcentrum is het expertisecentrum voor mantelzorg in Noord-Holland Noord. Ze zijn actief van de gemeente Heiloo tot aan Den Helder. De belangrijkste opdracht is mantelzorgers ondersteunen zodat zij de zorg kunnen blijven geven en zelf gezond bij blijven.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button