Morele steun voor mantelzorgers

Regio Noordkop – De persconferentie van maandagavond heeft er bij veel mantelzorgers ingehakt. Natuurlijk kwam het niet geheel onverwacht, maar voor mantelzorgers die het al zwaar hebben kost het veel energie om deze lockdown te doorstaan.

Deze groep heeft vaker te maken met onzekerheden. Blijft de dagbesteding open? Wat te doen als kinderen niet meer naar speciaal onderwijs kunnen? Juist voor deze mantelzorgers heeft het Mantelzorgcentrum de komende periode extra aandacht. Medewerkers van het Mantelzorgcentrum bellen de mantelzorgers op voor een praatje en om vragen te beantwoorden. Mantelzorgers, wie behoefte hebben aan extra contactmomenten, kunnen zich opgeven via info@mantelzorgcentrum.nl. Zij kunnen ook zelf bellen naar 0224 – 74 50 59 of 072- 5627618

Het Mantelzorgcentrum is het expertisecentrum voor mantelzorg in Noord-Holland Noord. Ze zijn actief van de gemeente Heiloo tot aan Den Helder. De belangrijkste opdracht is mantelzorgers ondersteunen zodat zij de zorg kunnen blijven geven en zelf gezond bij blijven.

Mobiele versie afsluiten