GR2022DH

Bekende namen op kandidatenlijst Stadspartij Den Helder

Den Helder – De Stadspartij Den Helder heeft tijdens de ledenvergadering deze week de kandidatenlijst vastgesteld. De lijst wordt aangevoerd door huidig wethouder Pieter Kos. Nummers 2 tot 7 zijn bekende gezichten in de Helderse politiek, zoals fractievoorzitter Harrie van Dongen.

Ook zijn een aantal mensen bereid gevonden om als lijstduwer de partij te ondersteunen. Ondernemers als Dennis Verhoef, Fred Riedeman en Raymond Groen tonen door hun plek op de lijst dat zij ambassadeur willen zijn van de Stadspartij. Ook Stadspartij oprichter Koos van Dongen, bekend inwoner van de Visbuurt, staat als lijstduwer op de lijst. Opvallend is wel dat huidig raadslid Suzanne Wisgerhof niet meer voorkomt op de lijst. Volgens secretaris Salverda is dit om persoonlijke redenen en dus op eigen verzoek.

Lijsttrekker Pieter Kos: “De Stadspartij heeft een mooi team mensen klaar staan om ook de komende vier jaar de stad verder vooruit te helpen. Een team dat zich richt op samenwerking. Komende jaren zullen onze speerpunten zijn om voldoende betaalbare woningen te bouwen, meer ruimte voor ondernemerschap, extra geld voor wijken rond het centrum zoals de Visbuurt en natuurlijk het behoud van onze Lange Jaap!”

De volledige kandidatenlijst:
1. Pieter Kos
2. Harrie van Dongen
3. Frank Loman
4. Nadine Gatowinas
5. Dolf Salverda
6. Joël van der Kraan
7. Jellie Gatowinas
8. Dylan MacDonald
9. Ruud Wegman
10. Kaylee Gatowinas
11. Niels Nanning
12. Rob Zijlstra
13. Raymond Groen
14. Dennis Verhoef
15. Ad Riekwel
16. Rob van Putten
17. Fred Riedeman
18. Koos van Dongen
19. Nico van Delft

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button