112

Snelheidsduivel onder invloed

Advertentie:

Wieringerwaard – De politie heeft in Wieringerwaard een man aangehouden die opviel, omdat hij met een absurde hoge snelheid over de Slikkerdijk reed.

Vervolgens reed de bestuurder de Zuid Zijperweg op en hier werd zijn snelheid gemeten op 173 kilometer per uur. Deze weg is een 30km zone, dus dit betekent een overschrijding van 103 kilometer per uur. De man bleek overigens, na staande houding, ook onder invloed te zijn van alcohol. Daarnaast testte hij ook nog positief op het gebruik van drugs.

Na zijn aanhouding is er bloed afgenomen wat zal worden onderzocht op de exacte hoeveelheid alcohol en drugs. Tevens werd bij de man een kleine hoeveelheid drugs aangetroffen. Het rijbewijs van de man is ingevorderd en hij moet zich later verantwoorden bij de rechter. Ook het CBR wordt geïnformeerd en zal passende maatregelen treffen. De drugs worden vernietigd.

Toon meer

Ronald Boutkan

Bovenstaand bericht is geplaatst door Ronald Boutkan, algemeen directeur van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button