Den Helder

Snellaadpaal bij McDrive Den Helder

Adverentie

Den Helder – Een snellaadpunt van McDonald’s en Vattenfall is vrijdag in gebruik genomen bij McDonald’s restaurant Den Helder McDrive. Het is dan ook meteen de eerste snellaadpaal voor Den Helder en omgeving. Binnen een half uur kunnen elektrische rijders hun auto opladen met groene stroom volledig afkomstig van Nederlandse windmolens. Even genieten van een ontbijtje, een kop koffie, wat e-mail wegwerken, én weer op pad.

Het beste van twee werelden: het gemak, de services en bereikbaarheid van McDonald’s, verenigd met de 50 kW snelladers van Vattenfall. Expertise en schaalgrootte komen zo mooi samen, om in de groeiende behoefte aan elektrische mobiliteit in Nederland te kunnen voorzien. Binnen drie jaar zal op alle McDonald’s locaties met een McDrive tenminste één snellaadpaal met twee laadpunten staan. Met deze stap geeft McDonald’s invulling aan de doelstelling om alle restaurants duurzamer te maken.

Melvin Pach, Director Operations van McDonald’s Den Helder: “We zijn heel blij met de toevoeging van deze snellaadpaal met twee laadpunten hier in Den Helder. Dagelijks komen veel automobilisten langs ons restaurant die als eindbestemming Den Helder hebben of juist op doorreis zijn naar Texel. Nu kunnen ook hier alle elektrische rijders na een bezoek aan het restaurant binnen een half uur weer hun weg vervolgen.”

Het snellaadpunt bij Den Helder McDrive is het achttiende snellaadpunt dat nu werd geplaatst bij een McDonald’s restaurant. Klik hier voor meer info over de samenwerking.

Toon meer

Ronald Boutkan

Bovenstaand bericht is geplaatst door Ronald Boutkan, algemeen directeur van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button